Ніколи не зустрічайтеся з жінкою за 40 і ось чому: 3 “заборонені” причини, з яких чоловікові точно не можна мати стосунків

0 комментариев

Добре чи ні, коли жінка старша за чоловіка? Вважається, що краще навпаки. Звичайно, треба розуміти, що кожна пара є унікальною. І двох однакових нема. Інші статті про життя та стосунки дивіться на ресурсі altaservice.com.ua.

Тому рекомендації «чому не варто зустрічатися із жінкою за сорок» — це насамперед «загальний випадок». Але все-таки бажано мати на увазі, якщо сподобалася дама, яка значно старша за хлопця.

Ніколи не зустрічайтеся з жінкою за40 і ось чому: 3 "заборонені" причини, з яких чоловікові точно не можна мати стосунків

Вона надто досвідчена

І порівнюватиме з іншими чоловіками. З нею не вдасться бути просто гарним, милим, привабливим.

Треба доводитиме свою інтелектуальну перевагу, а це вийде далеко не завжди. Потім жінка обов’язково порівнюватиме з усіма іншими чоловіками, які в неї були.

Чи може чоловік бути впевнений у тому, що він вважатиме саме його ідеальним і найкращим? Абсолютно необов’язково.

Тоді як жінка молодша, то досвіду у неї відповідно менше. Вона не ставитиметься до чоловіка з іронією, не занижуватиме його самооцінку просто за рахунок того, що він постійно пам’ятає: у неї були варіанти і краще.

Фактично це означає: до жінки у віці треба приходити тільки якщо дуже впевнений у собі. Якщо готовий запропонувати їй щось особливе.

Можна залишитися і “на других ролях”, “запасним аеродромом” або взагалі “для здоров’я”. Але це, як мінімум, не дуже корисно для чоловічої самооцінки. Кому приємно почуватися іграшкою?

Вона не емоційна

Вважається, що жінки просто фонтанують емоціями. Але це зовсім не так стосовно дорослих жінок.

Милі, романтичні, у захваті від букету квітів або поїздки нічним містом – все це виключно про юних дівчат.

Жінку за сорок вразити набагато складніше. І емоції у неї будуть скупими, не надто яскраво вираженими.

Чи варто її за це звинувачувати? Ні. Згодом у всіх людей притуплюється емоційність, а жінки, як правило, проходять не найпростіший життєвий шлях.

Тому якщо чоловік хоче віддачі від подарунків, компліментів, подвигів у ліжку та іншого, то молода дівчина підійде для стосунків набагато краще.

Вона може бути недосвідченою та невмілою, на відміну від дорослої дами, зате реагувати буде активно.

Ніколи не зустрічайтеся з жінкою за40 і ось чому: 3 "заборонені" причини, з яких чоловікові точно не можна мати стосунків

У неї є речі важливіші за чоловіка

Майже завжди сорокарічна жінка — це така, що відбулася в тих чи інших питаннях. Вона майже напевно має дитину, а то й кілька.

Або немає дітей, але вона кар’єристка. Або ще є якісь важливі справи, які ніколи не стоятимуть на другому місці після чоловіка.

Жінка у сорок років не віддається романтиці та стосункам так, як це роблять молоді. Терміновий звіт на роботі для неї завжди буде важливішим. Проблеми в школі у сина від першого шлюбу теж.

А може, навіть хобі — вишивання чи малювання картин із власною виставкою. Чоловікові залишиться лише погоджуватися із місцем у житті жінки.

Прийняти так, як є. Або шукати молоду дівчину, яка ще не має важливої роботи, дітей чи захоплень, які займають більшу частину часу.

Ці «заборони» умовні. Бувають пари, коли хлопцю двадцять, а жінці за сорок і вони щасливі. А якщо сам чоловік, старший, йому за 45 або 50, то взагалі краще не намагатися зв’язуватися з юними дівчатами. Просто щоб не бути «кринжовим дідом» у її очах.

Але особливості вікових жінок все-таки варто пам’ятати, якщо є бажання розпочати стосунки саме з такою жінкою.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *