4 хитрощі, як повній жінці виглядати красиво у купальнику

0 комментариев

Нарешті настав сезон відпусток, а отже, саме час шукати розкішний купальник! І в цій непростій справі пишним модницям точно не завадить пара хитрощів які нам надає блог standre.com.ua. Як мінімум, щоб почуватися впевненіше і уявити фігуру у найвиграшнішому світлі. Ось 4 поради, як повній жінці виглядати красиво у купальнику.

Вибирайте підвищену модель плавок

Жінкам плюс сайз необов’язково обмежуватися злитими моделями купальників. Навіть навпаки, окремий варіант може творити справжні чудеса. Але за умови, що мова про купальник із щільного матеріалу, що стягує, із завищеною посадкою.

Такі плавки втягнуті животик, а заразом зроблять акцент на талії. Головне, щоб купальник не врізався в тіло, не утворював зайві складочки, а розгладжував їх. Для цього влаштуйте йому тест-драйв: пострибайте, сядьте, підніміть руки, нахилиться і переконайтеся, що розмір ідеально вам підходить.

4 хитрощі, як повній жінці виглядати красиво у купальнику

Відмовтеся від додаткового декору

Про всяк випадок ще раз нагадуємо: об’ємний декор пишці не товариш. Стрази, рюші, нашивки, квіти та інші акцентні деталі лише збільшать габарити жінки плюс сайз.

Щоб не створити собі зайвих проблем і випадково не привернути увагу до шорсткості фігури, повній дамі краще зупинити вибір на мінімалістичній моделі купальника.

Не бійтеся «модничати»

Багато пампушки, та й у принципі дівчата будь-якої комплекції, часто соромляться перебувати на публіці в купальнику. На щастя, сучасна мода допомагає подолати комплекси, а заразом додати в пляжний образ родзинку.

Наприклад, ви можете приміряти різноманітні накидки, кімоно, сітчасті сукні чи спідниці, які зараз у тренді. Вибір залежить від конкретної фігури та нюансів, які хочеться приховати. Але будьте певні, такий образ із купальником буде на висоті.

4 хитрощі, як повній жінці виглядати красиво у купальнику

Придивіться до ліфа з кісточками

Пампушкам з визначною зоною декольте при виборі купальника варто враховувати ще один нюанс. Їм протипоказаний ліф з м’якими, безформними філіжанками. Адже навіть щільний матеріал не триматиме форму і некрасиво «придушить» бюст.

А такі переваги фігури не можна залишати поза увагою. Так що підтримує ліф з кісточками – мастхев для жінок з пишним декольте.

Хоч би які параметри фігури були у жінки, головне — впевненість у собі та вміння себе подати. Навіть у красуні з ідеальною фігурою буде щось не так, якщо у неї відсутня щира любов до себе.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *